Over RRC
Het Rijnlands Revalidatie Centrum
Over RRC

Hoofdlocatie Leiden Wassenaarseweg

Hoofdlocatie Wassenaarseweg

Bezoekadres
Wassenaarseweg 501
2333 AL Leiden

Postadres
Postbus 176
2300 AD Leiden

Telefoon: 071 - 5 195 195
Fax: 071 - 5 195 190
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
NB.: Dit e-mailadres a.u.b. niet gebruiken om een afspraak af te zeggen of te wijzigen. Dit doet u telefonisch.
Onze sollicitatieprocedure en bijbehorende contactgegevens vindt u hier.

Route en parkeren

Met het openbaar vervoer

Voor de meest actuele informatie over het openbaar vervoer, ga naar www.9292ov.nl of bel 0900-9292. Geef als aankomstadres Wassenaarseweg 501 in.

Met de auto

Vanuit Amsterdam of Den Haag (via A44)

Neem op de A44 afrit 8 richting Leiden. Ga onderaan de afrit richting Leiden N206 (Plesmanlaan). Vanaf de Plesmanlaan is de route zoals hier is aangegeven.  

Vanuit Alphen aan den Rijn (via N11)

Volg de N11 richting Leiden. Ga aan het einde van de N11 richting A4 Zoeterwoude Dorp. Neem direct afrit 7 richting Zoeterwoude Dorp. Volg gedurende 5 kilometer de borden N206 eerst richting Leiden, daarna richting Katwijk. U rijdt op de Churchilllaan die overgaat in de Dr. Lelylaan. Ga aan het eind van de Dr. Lelylaan bij de stoplichten naar rechts richting N206 Katwijk. Direct bij de volgende stoplichten rechts richting Centrum/Naturalis. Bij de eerste stoplichten links richting Bio Science Park (Einsteinweg).
Lees verder bij ** (vanuit Amsterdam of Den Haag).

Vanuit Leiden Centrum

Volg de borden Station CS. Ga bij het Schuttersveld onder het spoor door (Rijnsburgerweg). Sla bij de rotonde linksaf richting ziekenhuis LUMC (Wassenaarseweg). Na 1 kilometer ligt het Rijnlands Revalidatie Centrum rechts van de rotonde.

Of plan uw route via Google Maps.

Parkeren
Ons parkeerterrein beschikt op dit moment helaas over minder parkeerplaatsen dan gebruikelijk door de verbouwing. Uiteraard zijn er wel een aantal invalidenparkeerplaatsen gereserveerd (het dichtst bij het gebouw).

Parkeerkosten
Voor parkeren moet u betalen op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. Na 17.00 uur en in het weekend is het gratis. Het eerste uur is parkeren gratis, daarna € 1 per uur. De betaalautomaat rekent per hele uren. Dus als u een uur en 10 minuten parkeert, telt dat voor twee uren.

Bij het inrijden geeft de inrijterminal een barcodekaart uit. Deze moet u, voordat u het terrein afrijdt, afrekenen bij de betaalautomaat in de hal van het RRC. Als u minder dan een uur parkeert, hoeft u niet uw parkeerkaart af te rekenen bij de betaalautomaat. U kunt er dan direct mee uitrijden. Dat geldt ook voor als u na 17.00 uur het terrein oprijdt.

De kosten voor het verlies van een parkeerkaart zijn € 7,50.

Korting voor patiënten
Als u poliklinisch revalideert en regelmatig in het centrum moet zijn voor behandelingen (of voor de behandelingen van uw kind) kunt u een voordelige parkeerstrippenkaart krijgen. 

Als u voor langere tijd in poliklinische behandeling bent bij het RRC heeft u de mogelijkheid om een voordelige ‘strippenkaart’ te kopen. De strippenkaart kost € 18,00. Hiervoor kunt u 30 keer parkeren. U ontvangt aan het begin van uw revalidatie een startersbrief (uitnodiging). Dat is een bewijs dat u poliklinisch patiënt bent. Hiermee kunt u de strippenkaart ophalen bij de receptie. U gaat vervolgens met de kaart naar de betaalautomaat waar u de kaart kunt opwaarderen. U kunt betalen met contant geld of met de betaalpas (pin).

De eerste keer dat u het RRC bezoekt, moet u het reguliere parkeertarief betalen. Als u een volgende keer komt, stopt u de kaart in de kaartlezer bij de inrijterminal (slagboom) en wordt de kaart met één strip afgewaardeerd. Na uw bezoek kunt u met de kaart direct uitrijden. U hoeft niet eerst naar de betaalautomaat.
 
Als u bent uitbehandeld en er nog tegoed op uw ‘strippenkaart’ staat, storten we het tegoed terug op uw rekening. Om dit aan te vragen, is een formulier beschikbaar bij de receptie.